# Jeanie's car averages 35 miles per gallon and the current cost of gasoline is $2.56 per gallon. To the nearest cent, what is the cost per mile

QUESTION POSTED AT 19/08/2019 - 05:52 PM

QUESTION POSTED AT 19/08/2019 - 05:52 PM

If she can go 35 miles with 1 gallon, and 1 gallon costs $2.56, all you need to do is divide $2.56 by 35 to get the cost per gallon.

39*7.25% = 2.8275 roundup to 2.83

39+2.83 = 41.83 & that is the total cost after tax

39+2.83 = 41.83 & that is the total cost after tax

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:24 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:24 AM

So 18 is 46.50 so 12 is 34.50 just do 46 - 12

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:23 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:23 AM

2.99

I got this answer by adding 13.98+3.96=17.94. I divided 17.94÷6 and got 2.99. So, if a undershirt was purchase individualy, it will cost 2.99

I got this answer by adding 13.98+3.96=17.94. I divided 17.94÷6 and got 2.99. So, if a undershirt was purchase individualy, it will cost 2.99

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:23 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:23 AM

Gateway sell it they sell everything

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:23 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:23 AM

Going out to dinner - not all resturants offer credit card pay.

hope this helps

mark as brainliest plz

I need more brainliest points

thx

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:22 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:22 AM

G=35+10h

10 instead of 5 because 5 is only for a half hour

10 instead of 5 because 5 is only for a half hour

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:22 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:22 AM

It could sometimes be proportional. The reasoning here is that if all the items have different prices it won't be, however if the items you are ordering all have the same price they will be!

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:21 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:21 AM

**Answer: B. **

**Step-by-step explanation:**

**Given :** Nala can spend no more than $150 per month on gasoline.

She has already purchased $60 in gas this month.

The cost of each fill-up = $30

Let x be the number of fill-ups she can purchase during the rest of the month.

Then , the cost of fill-ups she can purchase during the rest of the month = 30x

**Then , the inequality can be used to find the maximum number of fill-ups she can purchase during the rest of the month is given by :-**

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:21 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:21 AM

17 times 18/100 = 3.06

The total cost of his brunch including tip is 17+3.06 =$20.06

which is 20 dollar and 6 cents

The total cost of his brunch including tip is 17+3.06 =$20.06

which is 20 dollar and 6 cents

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:21 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:21 AM

We want to figure out how much area the paint covered,

So,

9* 10 = area of the wall

adding the other 46 we can assume that the paint covered,

**136 square feet of space**

So,

9* 10 = area of the wall

adding the other 46 we can assume that the paint covered,

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:20 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:20 AM

255 km = 255,000 m

4 hrs = 14,400 sec

255,000 m/14,400 sec = 17.7083 --> 18 m/sec

average speed - 18 m/sec

4 hrs = 14,400 sec

255,000 m/14,400 sec = 17.7083 --> 18 m/sec

average speed - 18 m/sec

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:20 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:20 AM

The wall that is 9 ft by 10 ft is 90 square feet then add 46 square feet from the hall

90 + 46 = 136

The answer is 136 square feet

90 + 46 = 136

The answer is 136 square feet

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:20 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:20 AM

4.0 tons and 8.0 tons

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:20 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:20 AM

The average change of price in stock is 7 (the stock fell 7 every day)

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

**Answer:**

G(h) = 10h+35

**Step-by-step explanation:**

Here, h be the hour and G represents the total cost of a tour.

**As per the statement:**

**Using slope-intercept form:**

**b** is the initial value and **m** is the slope or rate.

You want to take a two-hour air boat tour. it costs $35 for a boarding fee and $5 every 1/2 hour.

**Initially the cost of tour = $35**

**⇒b = 35**

**for every 1/2=0.5 hour = $5**

for h hours =

⇒Total cost for h hours is given by:

G(h) = 10h+35

**Therefore, a function that represents the cost G of a tour at Gator Tours for h hours is, G(h) = 10h+35**

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

$21. If you take 2:5 and double it 4:10, 10 is 6 more than four, so you add the two up (14) and then you have 2/3s of the bill. then you divide 14 in two (7) and multiply 7 by three (21).

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

35+(r÷1/2)+14= T

Might be it?

Might be it?

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

I got 10,800. I hope this helps! :D (I think it is wrong, my answer.)

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

You have to divide 28 by 4.

so the answer is: $7 per day

so the answer is: $7 per day

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

35×7=245

245+107=352

your answer is -352 ft

it is negative because it is below see level

245+107=352

your answer is -352 ft

it is negative because it is below see level

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

4x30=$120 total price for all cars

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

No because you can't subtract 29-35 so it will be 35-29

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

Cost of Television = $1420

Cost of Television after store sale =$1022.40

Drop in price= 1420-1022.40= 397.60.

Price taken off = $ 397.60.

Percentage taken off=

=

Percent off = 28%.

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:16 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:16 AM

It will be 10 feet in 14 second

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:16 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:16 AM

First divide 8 by four which is two and then add the nine as the numerator so 2/9 gallons of paint per birdhouse

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:15 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:15 AM

Y= x+2.19y is this what your looking for?

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:15 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:15 AM

The total cost of a sandwich, a glass of milk, and an apple is $2.35 What was the price of each, if the sandwich cost twice as much as the milk and the apple cost 90 cents less than the sandwich?

s=cost of the sandwich.

m=s/2

a=s-.9

s + s/2 + s-.9 = 2.35

2s+s+2s-1.8=4.7 Multiply each side by 2.

5s-1.8=4.7

5s=6.5

s=$1.30

m=$.65

a=$.40

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:15 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:15 AM

Divide 4.84 by 4

4.84/4=1.21

4.84/4=1.21

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:14 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:14 AM

The principal will donate $1.50 for every dollar the fifth graders raise

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:11 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:11 AM

The answer is C

5x5=25

2x5=10

5x5=25

2x5=10

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:10 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:10 AM