Rodrigo buys a jacket that is on sale for 1/4 off of the original price of 80$. he has a coupon for an additional 10% off. how much does rodrigo pay for the jacket? QUESTION POSTED AT 19/08/2019 - 05:53 PM Answered by answersmine AT 19/08/2019 - 05:53 PM Answer: Rodrigo pays$54.00 for the jacket

Step-by-step explanation:

The original price of the jacket = $80.00 Rodrigo buys the jacket that is on sale for off of the original price. Discount on the jacket = × 80.00 =$20.00

Price after discount = 80.00 - 20.00 = $60.00 Rodrigo has a coupon for an additional 10% off. The price after redeeming the coupon = 10% × 60.00 = 0.10 × 60 =$6.00

Rodrigo have to pay = 60 - 6 = $54.00 Rodrigo pays$54.00 for the jacket.

Related questions

Can somebody help me on #'s 10 &14 plz

Hope this helps. let me know if you need any further assistance.

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:29 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:29 AM

A plane is 64 miles north and 80 miles east of an airport. What bearing should the pilot take to fly directly to the airport?

Im not sure but if you really cant find anything just google it bro

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:29 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:29 AM

Which is cheaper for a $56 item that cost$9.25 to ship. A 15% coupon off the cost of the item or free shipping

15% coupon. off the cost of the item

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:28 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:28 AM

Emma is saving to buy a video game console that costs 249 dollars.she already saved 60 dollars and plans to save 22 dollars per week. after how many weeks will she have saved enough money for the video game console

The answer is 9 week to buy a new video game because $22×9=$198 and she have $60 so u add together 198+60=$ 258

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:27 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:27 AM

Write an equation in words and in symbols to represent the situation: Grace has $100 she is buying charms for her bracelet that cost$5 each write an equation showing the relationship between the number of charms (c) she buys and the amount of money she has left (l)

I believe the answer would be 100-5c=l

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:26 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:26 AM

On a graph with y values ranging from 108,175 to 986,432, what is a reasonable scale to use on y axis with 10 tick marks

Count by 100,000 sorry the answer is late

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:26 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:26 AM

Braden has 10 red model cars, which are 2/5 of the total number of cars in his collection. How many cars does Braden have in his collection? A) 4 B) 10 C) 25 D) 50

25 cars, because if 10 cars = 2/5 of his collection that means 5 cars are 1/5. Since 1/5 x 5 = 1, that means there are 25 cars in his collection. (5x5 = 25)

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:25 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:25 AM

A grocery store has small bags of peanuts for $3 and large bags of peanuts for 5$. if you buy 12 bags and spend $42 how many of each size bag did you buy I have the answer i just can't show you, hold on a second ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:24 AM QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:24 AM A mountain climber is at an elevation of 10,712 feet. After 4 hours, he is at an elevation of 8,884 feet. Find the climber’s vertical speed using this formula: I am not sure about the formula but if you subtract 8,884 from 10,712 you get 1,828. Then, if you divide that by 4 you get 457. 457 fph(feet per hour) should be the climbers vertical speed. ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:24 AM QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:24 AM If the sales tax rate is 7.25% in California,then how much would you pay in Los Angeles for a pair of shoes that cost$39.00? Need by 10:00 and showed work

39*7.25% = 2.8275 roundup to 2.83
39+2.83 = 41.83 & that is the total cost after tax

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:24 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:24 AM

In a bicycle store,a $500 bicycle is marked,"get a 30% discount."What is the sale price of the bicycle? Need by 10:00 and I need to show work$500 x .7 (price-discount=sale price) = $350 ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:23 AM QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:23 AM A 6-pack of undershirts costs 13.98.this is 3.96 less than the cost of buying 6 individual shirts.if each undershirt costs the same amount,how much does each undershirt cost when purchased individually? 2.99 I got this answer by adding 13.98+3.96=17.94. I divided 17.94÷6 and got 2.99. So, if a undershirt was purchase individualy, it will cost 2.99 ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:23 AM QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:23 AM Willis bought a gallon of paint. He painted a wall that is 9 ft high and 10 ft wide. Then he used the rest of the paint to paint 46 square feet in the hall. How many square feet did the gallon of paint cover? We want to figure out how much area the paint covered, So, 9* 10 = area of the wall adding the other 46 we can assume that the paint covered, 136 square feet of space ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:20 AM QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:20 AM Willis bought a gallon of paint. He painted a wall that is 9 ft high and 10 ft wide. Then he used the rest of the paint to paint 46 square feet in the hall. How many square feet did the gallon of paint cover? The wall that is 9 ft by 10 ft is 90 square feet then add 46 square feet from the hall 90 + 46 = 136 The answer is 136 square feet ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:20 AM QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:20 AM Over the course of four days the price of stock at ACME coporation fell 28$. WHAT WAS THE AVERAGE CHANGE IN STOCK PRICE?? HELP ME!!!

The average change of price in stock is 7 (the stock fell 7 every day)

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

A store pays $25 for a desk chair. The store marks up the price by 40% . What is the new price? 25 x (40/100) = x x =$10

So the 40% is $10 THUS, 25+10 = 35 Hence, the new price is$35

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

How can you tell when a pattern shows counting on by 10

If you see a zero that means that you are counting by 10s For example: 10,20,30,40,50,60,70,80

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

Hello,if x purchased a fan that was 4/9 of the original price, and the original price was 180 what was the price that x paid

The fan is 4/9 of the original price. The original price is 180.
(4/9)*180 = 80
x paid 80.

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

A submarine dove 35 feet per hour for 7 hours.how deep is the submarine if it originally started at 107ft. Below sea level?

35×7=245
245+107=352
it is negative because it is below see level

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

Explain how to find 4×80. show your work.

80
x 4
=320

4*0=0
4*80=320

times 4 by 80...BTW if you are in highschool then you should be able to do simple math (or at least use a calculator)

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

Each model car in a set costs $4. There are 30 different model cars in the set. How much would it cost to buy all the model cars in the set? 4x30=$120 total price for all cars

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

A store pays $22 for a duffel bag. The store marks up the price by 30% . What is the new price? Marks UP the price by 30%. There's two ways: 30% of$22, plus $22. OR 130% of$22.

To save time, 130% of 22.

130/100 x 22
= 13/10 x 22
=13/5 x 11
=143/5
= 28.6

$28.6 Hope this helps! ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM What are the first 10 prime numbers and How 2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29 A prime number is a number that is only divisible by 1 and itself ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:17 AM QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:17 AM What are the first 10 prime Numbers and how The first 10 prime numbers are 3, 2, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29 These are prime numbers because a prime number is divisible by other numbers than just itself and one. 3 is not divisible by any other numbers than itself and one, so it is considered a prime number. ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:17 AM QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:17 AM Beatriz is reading a book tgat has 530 pages. If she reads 10 pages a day, how many days will it take her to finish the book? 530page ÷ 10page/day =53 The answer is 53days ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:17 AM QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:17 AM A television normally costs 1420.Due to a store sale the television is now 1,022.40.What was the percentage taken off the television. Cost of Television =$1420

Cost of Television after store sale =$1022.40 Drop in price= 1420-1022.40= 397.60. Price taken off =$ 397.60.

Percentage taken off=

=

Percent off = 28%.

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:16 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:16 AM

Write each rate as a fraction in lowest terms 1. 40 feet in 15 seconds 2. 10 feet in 15 seconds 3. 25 feet in 40 seconds 50 feet in 35 seconds 4. 30 feet in 45 seconds 5. 40 feet in 45 seconds 6.

It will be 10 feet in 14 second

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:16 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:16 AM

Bryson buys a bag of 64 plastic miniature dinosaurs could he distribute them all into six storage containers and not have any left over explain. with no help from a grown up if you will report

Since 64 is not divisible by 6, Bryson would not be able to distribute his 64 dinosaurs into 6 different storage containers. Bryson would have 4 left over.

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:16 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:16 AM

The total cost of a sandwich, glass of milk, and an apple is $3.50. The milk costs one and a half times as much as the apple. The sandwich cost$1.40 more than the apple. What is the price of each?

The total cost of a sandwich, a glass of milk, and an apple is $2.35 What was the price of each, if the sandwich cost twice as much as the milk and the apple cost 90 cents less than the sandwich? s=cost of the sandwich. m=s/2 a=s-.9 s + s/2 + s-.9 = 2.35 2s+s+2s-1.8=4.7 Multiply each side by 2. 5s-1.8=4.7 5s=6.5 s=$1.30
m=$.65 a=$.40

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:15 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:15 AM

You are making cookied for a party. the recipe makes 5 dozen cookies and requires 4 cups of flour, 3 cups od chocolate chips and other ingredients. find an equivalent ratio that shows how many cups of flour and chocolate chip you need to make 4 times the original recipe

The answer is 16-___________________ over 12

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:14 AM

QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:14 AM