Rose works eight hours a day for five days a week. how many hours will she work in six weeks ?

QUESTION POSTED AT 19/08/2019 - 05:53 PM

Answered by answersmine AT 19/08/2019 - 05:53 PM

Rose works for 8 hours a day for 5 days a week. So that would be 40 hours a week. (8×5=40). Next, she will be working for the next 6 weeks so that would be (40×6=240) 240 hours of work for 6 weeks. The answer is 240 hours.
Post your answer

Related questions

Describe two different ways that you can find the product 8 x 997 using mental math. Find the product and explain why your methods work

Do  times 9 and 8 times 9 and 8 times 7 and put ur answers together

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:30 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:30 AM

Ann needs to read 414 pages in 3 days. how many pages should she read each day?

138 pages because 414 divided by 3 is 138

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:29 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:29 AM

Emma is saving to buy a video game console that costs 249 dollars.she already saved 60 dollars and plans to save 22 dollars per week. after how many weeks will she have saved enough money for the video game console

The answer is 9 week to buy a new video game because $22×9= $198 and she have $60 so u add together 198+60=$ 258

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:27 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:27 AM

Simplify all the ratios. Show your work! 1) 400g:2kg 2)60m:12m 3)27in:3ft 4)5lb:48oz 5)100s:7min

I can help u but just give me 5 mins or 2 to help u :) ill get back to u right away

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:27 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:27 AM

On a recent day, 8 euros were worth $9 and 24 euros were worth $27. Write an equation of the form y = kx to show the relationship between the number of euros and the value in dollars.

Y = kx
We have to find k value, so lets say x is euros and y is American dollars
so we have
9 = k(8)
k = 1.125
so the equation will be  y = 1.125x
to prove it use another value given
y = 1.125x
y = 1.125 (24)
 y = 27
Thus 24 euros is 27 dollars.
Hence the equation y =1.125x is correct.          

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:25 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:25 AM

A mountain climber is at an elevation of 10,712 feet. After 4 hours, he is at an elevation of 8,884 feet. Find the climber’s vertical speed using this formula:

I am not sure about the formula but if you subtract 8,884 from 10,712 you get 1,828. Then, if you divide that by 4 you get 457. 457 fph(feet per hour) should be the climbers vertical speed.

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:24 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:24 AM

If the sales tax rate is 7.25% in California,then how much would you pay in Los Angeles for a pair of shoes that cost $39.00? Need by 10:00 and showed work

39*7.25% = 2.8275 roundup to 2.83
39+2.83 = 41.83 & that is the total cost after tax

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:24 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:24 AM

Wat is 1/2 ÷ 1/3 please show work and simplify

Make the denominators the same as the LCD 1/3 times 3 subtracted by 1/3 times 2
So it would be 3/6 subtracted by 2/6 
The answer is 1/6

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:23 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:23 AM

In a bicycle store,a $500 bicycle is marked,"get a 30% discount."What is the sale price of the bicycle? Need by 10:00 and I need to show work

$500 x .7 (price-discount=sale price) = $350 

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:23 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:23 AM

A 6 foot tall man casts a shadow that is 84 inches long. At the same time of the day, a tree next to the man casts a 38.5 foot shadow. What is the height of the tree, in feet?

If you divided 84 by 6 you will see the shadow is 1 foot taller that the mans real height. So all you have to do id subtract 38.5 by 1 and get 37.5.

Answers : 37.5

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:21 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:21 AM

A train traveled a distance of 255 kilometers. If the trip took 4 hours, what was the train's average speed in meters per second? Give your answer to the nearest whole unit.

255 km = 255,000 m
4 hrs = 14,400 sec
255,000 m/14,400 sec = 17.7083 --> 18 m/sec

average speed - 18 m/sec

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:20 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:20 AM

Over the course of four days the price of stock at ACME coporation fell 28$. WHAT WAS THE AVERAGE CHANGE IN STOCK PRICE?? HELP ME!!!

The average change of price in stock is 7 (the stock fell 7 every day)

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:19 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

You want to take a two-hour airboat tour. it costs $35 for a boarding fee and $5 every 1/2 hour. Write a function that represents the cost G of a tour at Gator Tours for h hours.

Answer:

G(h) = 10h+35

Step-by-step explanation:

Here, h be the hour and G represents the total cost of a tour.

As per the statement:

Using slope-intercept form:

y=mx+b

b is the initial value and m is the slope or rate.

You want to take a two-hour air boat tour. it costs $35 for a boarding fee and $5 every 1/2 hour.

Initially the cost of tour = $35

⇒b = 35

for every 1/2=0.5 hour = $5

for h hours = \frac{5h}{0.5} = 10h

⇒Total cost for h hours is given by:

G(h) = 10h+35

Therefore, a function that represents the cost G of a tour at Gator Tours for h hours is, G(h) = 10h+35

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:19 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:19 AM

Charlie runs at a speed of 3 yrds. per sec. About how many miles per hour does Charlie run?

I got 10,800. I hope this helps! :D (I think it is wrong, my answer.)

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

A submarine dove 35 feet per hour for 7 hours.how deep is the submarine if it originally started at 107ft. Below sea level?

35×7=245
245+107=352
your answer is -352 ft
it is negative because it is below see level

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

Explain how to find 4×80. show your work.

 80
x 4
=320

4*0=0
4*8=32 (add the 0)
4*80=320

times 4 by 80...BTW if you are in highschool then you should be able to do simple math (or at least use a calculator)

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:18 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:18 AM

Laura is working on an art project she needs a rusty iron nail for her art work so she places a shiny new nail outside in it wet locations how will the air and water change the nail

It will make a chemical change that will make the iron rust in contact with oxygen and water.

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:17 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:17 AM

Beatriz is reading a book tgat has 530 pages. If she reads 10 pages a day, how many days will it take her to finish the book?

530page ÷ 10page/day =53

The answer is 53days

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:17 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:17 AM

A dolphin eats 30 pounds of fish per day. Write and graph a function that relates the number of pounds p of fish that a dolphin eats in d days.

Answer: p=30d


Step-by-step explanation:

Given: The number of pounds p of fish that a dolphin eats in d days.

Since, A dolphin eats 30 pounds of fish per day.

Then the total number of pounds fish eaten by dolphin=30 times number of days.

Thus, p=30\times d\\\Rightarrow\ p=30d

To plot graph, we need to find to points that lie on the graph of function.

At d=0, p=0

At d=1, p=30

Then we have points = (0,0) and (1,30), draw a line from it.


ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:16 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:16 AM

Steve uses 8/9 gallon of paint to paint 4 identical bird houses. How many gallons of paint does he use for each birdhouse? Please show your work

First divide 8 by four which is two and then add the nine as the numerator so 2/9 gallons of paint per birdhouse

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:15 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:15 AM

Janine has job offer sat two companies. One company offers a starting salary of 28,000 with a raise of 3,000 each year. The other company offers a starting salary 36,000 with a raise of 2,000 each year A. After how many years would Janine's salary be the same with both companies B. what would the salary be ? Show work please

28,000+3,000x=36,000+2,000x
X will be the number of years worked, now we just have to make the equation true.
I did the work out already, and the answer is 8!
If you want to check my answer just substitute it in to the problem for x.

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:12 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:12 AM

At a dog shelter a 24 pound of dog food will feed 36 dogs a day. How many dogs would you expect to feed with a 16 pound bag

24 doggos, woofers, puppers

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:11 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:11 AM

April can mow 3/8 of an acre of grass in 45 minutes. How many acres of grass does April mow per hour?

April mows 4/8 of an acre of grass per hour
I got this answer because I divided 45÷3 and got 15. So, I know that 15×4=60 and in minutes that equals a hour. I changed 3/8 to 4/8 since it was multiplying 4×15 instead of 3×15.

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:10 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:10 AM

-c - 11>23 solving inequality if u show your work I'll make yo brainliest

-c > 23+11
-c > 34
Divide 34 by -1, when diving by negative, the inequality sign change.
c <34/(-1)
c<-34
Thus c is smaller than -34

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:10 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:10 AM

Ashton rowed 4/5 on a rowing machine in 1/6 of an hour.What is his unit rate in miles per hour?

Ashton rows 8 miles/1 hour

ANSWERED AT 23/09/2019 - 04:09 AM


QUESTION POSTED AT 23/09/2019 - 04:09 AM