Related questions in Mathematics
In the order of operations you always start with parentesses.I hope I helped.
Oh and I wanted to make sure if it was correct so I went on calculator soup and it's correct .
A copy machine repairman makes $12.50 per hour plus $4 for every service call he performs. Last week he worked 34 hours and made 6 service calls. How much money did he make?
Hope this helps!
Currently my monthly wage is £840. Next month i will recieve a 7% rise. Fill this sum in: £840 x ______ = £_______________
100% + 0.07% x £840
Now you cant really multiply percents.. So we have to turn the percents into decimals.
100% = 1.00
0.07% = 0.07
Now add those two decimals together.
1.00 + 0.07 = 1.07
So our answer would look like this.
£840 x _1.07_ = _898.8_
Good Luck! :)
A road construction crew is resurfacing the highway between point D and point E. The distance between point D and point E is 93 miles of road. The crew has completed 35 miles. If they work at a pace of 2.9 miles per day, how many more days will it take to finish?
Answer: 20 days.
Given: A road construction crew is resurfacing the highway between point D and point E.
The distance between point D and point E =93 miles
Since, the crew has completed 35 miles.
And 90-35=58 miles is the remaining miles of road which crew has to resurface.
If they work at a speed of 2.9 miles per day, then the time it take to finish will be
Hence, the crew will finish the work in 20 more days.
A spotlight on the ground shines on a wall 12 m away. If a man 2 m tall walks from the spotlight toward the building at a speed of 1.9 m/s, how fast is the length of his shadow on the building decreasing when he is 4 m from the building? (Round your answer to one decimal place.)
the answer to the problem is the subtract by the 8 -4=4 isnt it the work to show
1*26 equals 26
I think there is NO SOLUTION
way 2: draw 3 tally marks then 4 more then 5 more then count them all together to get the sum 12
hope this helped:)
10 x 3 = 30
30 x 2 = 60 cm^3
it is cm^3 because all of the numbers you have are in cm
A BASKETBALL STAR SHOT AT THE HOOP 388 TIMES THE BALL WENT IN 311 TIMES . WRITE A FRACTION THAT DESCRIBES THE PART OF THE TIME THAT HIS SHOTS WENT IN
Amy Is training for a half marathon. In practice, she runs 2 miles in 15 minutes. If she continues at the same rate, how many miles will she run in 1 hour ? Please answer! ❤️️❤️️
2 * 4 = 8.
she will run 8 miles in a hour.
A complex number, (a + bi), multiplied by (2 + 3i) and added to -i gives the product of (-11 + 5i) and (1 – i).a = and b =
Hence, we have:
a= 3 and b= 4
It is given that:
A complex number, (a + bi), multiplied by (2 + 3i) and added to -i gives the product of (-11 + 5i) and (1 – i).
Since, we know that :
Hence, we have:
i.e. we have:
On multiplying equation (1) by 2 and equation (2) by 3 we get:
on putting the value of a into equation (1) we get:
EXERCISE A one-year membership to a gym costs $725. The registration fee is $125, and the remaining amount is paid monthly. Define a variable. Then write and solve an equation to find how much new members pay each month.
we have to chek the possible answer:
Answer: B. y=39